VELKOMMEN TIL GUDSTJENESTE

Hver søndag kl. 10.30 samles vi til gudstjeneste på Metalbuen 42 i Skovlunde.

Gudstjenesten er ugens højdepunkt. Her samles vi som et stort fællesskab, hvor vi ønsker at tilbede Gud og sammen blive inspireret i troen.

Vi forsøger at holde gudstjenesten i et uformelt og afslappet miljø. Den begynder med, at kirkens band leder os i lovsang. Derefter er der prædiken, hvor vi sammen hører, hvad Gud siger til os i sit Ord. Der vil også under gudstjenesten være fællesbøn og nogle gange mulighed for forbøn. Vi afslutter med nadver, hvor vi mindes Jesu død og opstandelse.

Gudstjenesten varer ca. halvanden time - og bagefter er der kirkekaffe og god tid til at snakke sammen. Her er der også mulighed for at kontakte en af kirkens medarbejdere, hvis du har spørgsmål.

Indimellem arrangerer vi også fællesspisning efter gudstjenesten.

TAG BØRNENE MED

Hele familien er velkomne. Der er børnepasning under gudstjenesten for de mindste - og børnekirke for de lidt ældre børn. Læs mere om børnekirken.

TRANSPORT

Hvis du kommer med bil kan du bruge kirkens parkeringsplads. Med offentlig transport: Kirken ligger ca. 10 minutters gang fra Skovlunde Station og Metalparken Station.

Se kirkens placering på Google Maps.

TRANSLATION

Our church-service is every Sunday between 10:30 and 12. The service is in Danish, but there is also English translation through earphones. More information in English here.

KIRKENS VISION

Vores formål er at vise Kristi kærlighed, så andre inspireres til sammen med os at tilbede Gud.

KONTAKT

Metalbuen 42, 2750 Ballerup
kontakt@skovlundefrikirke.dk