VEL MØDT I KIRKEN

Hvis du overvejer at besøge Skovlunde Frikirke for første gang, så kan du her læse lidt om, hvad du kan forvente at opleve.

Vi er et fællesskab af kristne i alle generationer og lægger vægt på at være en familievenlig kirke. Så tag gerne hele familien med. Der er både børnepasning og børnekirke under gudstjenesten, og aktiviteter for børn og unge i løbet af ugen.

Ugens højdepunkt er gudstjenesten søndag morgen, der begynder kl. 10.30. Her samles vi som et stort fællesskab, hvor vi ønsker at tilbede Gud og sammen blive inspireret i troen.

Vi forsøger at holde gudstjenesten i et uformelt og afslappet miljø. Den begynder med, at kirkens band leder os i lovsang. Derefter er der prædiken, bøn og nadver.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og god tid til at snakke sammen. Her er der også mulighed for at kontakte en af kirkens medarbejdere, hvis du har spørgsmål.

MINDRE FÆLLESSKAB

Kommer du første gang kan det være lidt overvældende med alle de nye indtryk og nye ansigter.

Derfor inviterer vi også alle til at være med i en af vores fællesskabsgrupper - mindre fællesskaber, hvor vi over en kop kaffe eller te kan dele tanker, oplevelser, glæder og sorger med hinanden. Læs mere.

ET LEVENDE FORHOLD TIL GUD

Fælles for os er, at vi tror, at Jesus er relevant for os i dag - og at vi gennem troen på ham kan opleve at få en levende relation til Ham og til hinanden. I Jesus finder vi både tilgivelse, fornyelse og glæde - og den ønsker vi, at alle må opleve.

Så kom forbi kirken en søndag formiddag og oplev et levende kristent fællesskab i Skovlunde.

Vi glæder os til at se dig!

KIRKENS VISION

Vores formål er at vise Kristi kærlighed, så andre inspireres til sammen med os at tilbede Gud.

KONTAKT

Metalbuen 42, 2750 Ballerup
kontakt@skovlundefrikirke.dk